Εγκαταστάσεις

Το Κέντρο Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων Δήμου Πειραιά βρίσκεται στην οδό Αντιπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου 38-40, σε πολύ κοντινή απόσταση από τη στάση λεωφορείου (γραμμών 803,814,909,915) επί της οδού Αντ. Παναγιώτη Βλαχάκου, 10 λεπτά από τον ηλεκτρικό στη στάση Πειραιάς καθώς και το μετρό στη στάση Μανιάτικα.

Το Κέντρο Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων Δήμου Πειραιά και οι παρεχόμενες δράσεις του φιλοξενούνται σε χώρο συνολικά 400 τ.μ. στο ισόγειο και τον 1ο όροφο ενός σύγχρονου τριώροφου κτιρίου, πλήρως διαμορφωμένου για την εξυπηρέτηση των δραστηριοτήτων και των εκδηλώσεών του. Ο χώρος διαθέτει εύκολη πρόσβαση για ΑΜΕΑ και πληροί όλες τις προδιαγραφές υγειονομικών κανονισμών π.χ. COVID Free space.

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή ανάπλασης και αναβάθμισης του Αγίου Διονυσίου, ενός έργου που δίνει πνοή στο επενδυτικό πρόγραμμα και τη γαλάζια στρατηγική του Πειραιά.

Ειδικότερα, οι εγκαταστάσεις διαθέτουν:

img
  • 3 αίθουσες συναντήσεων/συνεργασιών μεγέθους 50 τ.μ. και συνολικής δυναμικότητας 30 ατόμων
  • Αίθουσα συναντήσεων/ συνεργασιών χωρητικότητας 10 ατόμων
  • 10 θέσεις εργασίας με πλήρη εξοπλισμό γραφείου
  • Χώρο υποδοχής
  • Βοηθητικούς και κοινόχρηστους χώρους
img

Σε όλους τους χώρους περιλαμβάνεται σύγχρονος υλικοτεχνικός εξοπλισμός( επίπλωση, Η/Υ, εκτυπωτές, τηλεφωνικό κέντρο, wifi, κλιματισμός).

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός του Κέντρου Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων Δήμου Πειραιά περιλαμβάνει:

img

Γραφειακός εξοπλισμός ( γραφεία, συρταριέρες, ερμάρια, καρέκλες, τραπέζια) για την κάλυψη 10 θέσεων εργασίας και του αναλογούντος εξοπλισμού

img

Λογισμικό – Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) Συμβουλευτικής Επιχειρηματικής Υποστήριξης

img

Υπηρεσίες Φιλοξενίας
(Hosting)

Ολος ο εξοπλισμός, υλικός και άυλος συντηρείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας.

Ο χώρος διαθέτει συστήματα μετασχηματιστών, Πεδία - Πίνακες, Γεννήτριες, Μονάδες Κλιματισμού, συστήματα πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης.

Ωράριο Λειτουργίας του χώρου:
9:00 πμ έως 6:00 μμ: Κατόπιν ραντεβού